Tuesday, November 05, 2013

WILDCAT ANIMAL PRINT NAVEL PIERCINGS

Zebrabell
Titan Highline €3,99
Bigger Picturebell Leopard
Titan Zirconline €12,99 €7,99

Na misschien wel twee jaar heb ik toch weer besloten een navelpiercing te gaan dragen. Waarom ook niet? Ben er nog steeds tevreden mee, behalve dat ik gevoelig ben voor ontstekingen als het om piercings en oorbellen gaat. Het internet is een bron aan leuke piercings. Het probleem is echter dat webshops en winkels proberen het zo goedkoop mogelijk te houden. De meeste piercings zijn daarom gemaakt van chirurgisch staal, iets wat piercingszetters niet meer mogen gebruiken in verband met de hoge kans op ontstekingen. Omdat mijn navelpiercing pas weer was doorgeprikt, moest het wel eerst goed helen. Daarom besloot ik twee piercings van Titanium te bestellen via de Nederlandse website van Wildcat (ook een aparte Duitse, Engelse, Zwitserse en Oostenrijkse site beschikbaar). Deze twee waren vrij goedkoop en dan komt er nog €3,95 aan verzendkosten bij.
Het pakketje werd vrij laat geleverd, het duurde zo'n anderhalf/twee weken. Alleen al de bevestigingsmail kwam laat binnen. Verder ben ik enorm tevreden en heeft het wondje eindelijk weer kunnen genezen. Dus voor de piercing liefhebbers: zeker een aanrader deze webshop. Ze hebben een breed assoirtement met heel veel verschillende soorten en maten, kleuren, steentjes, printjes, noem het maar op.
5 comments:

 1. Ziet er leuk uit! ik heb alleen een helix en tragus piercing in mijn oor
  al zou ik een navelpiercing schieten gaat mn vader die piercing er persoonlijk uittrekken!

  dus laat ik die dan maar niet nemen haha..
  liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeh dat lijkt me ook pijnlijk! Hahah mijn ouders waren het er ook nooit echt mee eens, maar wilde het zo graag. Navel piercing is makkelijk te verbergen hoor.. hihi.

   Delete