Wednesday, November 20, 2013

RELAX AND EXPLORE YOUR THOUGHTS


Dit was zo'n beetje mijn (vorige) week, met school en werk niet meegerekend natuurlijk. Die nemen het grootste deel van mijn week in beslag en ik mag echt blij zijn als ik thuis kom uit Amsterdam als het nog licht is en eindelijk met mijn camera kan 'spelen'. Ik ben nu bijna drie maanden bezig met mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en ga het steeds leuker vinden! Het is echt interessant om te leren over het gedrag van mensen, en na te denken over dingen waar ik nog nooit eerder op een bepaalde manier aan had gedacht. Daarnaast neemt het wel echt veel tijd in beslag! Het lijkt steeds meer te worden en daarom vind ik het heerlijk om mijn vrije tijd relaxed in te delen (behalve de zaterdagavonden, party time).
Naast al die verplichtingen is het heerlijk en ook nog eens belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Even je hoofd leegmaken, kaarsjes aandoen, wierook erbij (dit doe ik zelf nooit, maar ik dacht als ik nu toch bezig ben..), muziek aan en gewoon relaxen en stil te staan bij het moment. Het is natuurlijk ook heel gezellig om met mijn zusje samen een maskertje te doen (Dr. van der Hoog friends masks, coming soon!), warme chocolademelk op de bank te drinken met een filmpje erbij (of The Walking Dead.. gister de nieuwste aflevering gezien!), met mijn kat knuffelen (ehh, ja), of lekker naar de sportschool te gaan. Verder ben ik naar mijn lieve nichtje haar verjaardag geweest. Ze is vorige week 3 jaar geworden en als trotse tante wil ik daar natuurlijk bij zijn!

Verder wacht ik nog steeds met spanning op mijn aller eerste Glossy Box. Ergens dacht ik gelezen te hebben dat hij tussen 14 en 20 november geleverd zou worden, maar geen box te bekennen. Dat betekent afwachten dus! Hopelijk komt hij deze week en heb ik weer wat te doen met mijn nieuwe camera :).

Wat doen jullie om te relaxen in spanningsvolle tijden?

6 comments:

 1. Wat een super mooie foto's allemaal! :) Vooral die met die kaarsjes, zo gezellig!! En het taartje natuurlijk ook, haha! :) X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel meis! Ben nog volop aan het experimenteren haha. Leuk om te horen. xx

   Delete
 2. Wat een leuke foto's zeg! Ik wacht ook met smacht op mijn eerste glossybox, haha! Duurt lang!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja echt é ze zijn ons toch niet vergeten? Haha x

   Delete
 3. wat leuk !! ik ben benieuwd je hebt erg leuke en mooie foto's al gemaakt!
  ik twijfel of ik ook lid word van de glossybox..

  liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja het liefst ga ik de hele dag door haha.
   Ik zou het doen als ik jou was! Heb zelf een abonnement voor 3 maanden gedaan.
   X

   Delete