Monday, February 03, 2014

GLOSSYBOX | JANUARI 2014
Nu ben ik overduidelijk vrij laat met het plaatsen van de Glossybox januari, maar aangezien het mijn laatste Glossybox is van mijn driemaandse abonnement heb ik besloten er toch maar een post over te plaatsen. Het pakketje kwam deze maand al later dan normaal en kreeg daar vrij laat bericht van via de mail. Het antwoord op mijn verstuurde berichtje naar Glossybox werd ook pas een week later beantwoord en kreeg het idee dat de Glossyboxmedewerkers misschien ook wel wat hulp konden gebruiken met een frisse start. Het thema van deze editie is dan ook 'fresh start' voor een nieuw begin en een frisse start van het nieuwe jaar. De inhoud zag erg luchtig uit met de zachte, lichtblauwe kleuren net als de heerlijke frisse geur die er vanaf kwam. Het zat deze maand verpakt in een glimmende roze doos. Het ontbrak mij opvallend aan goede voornemens voor dit jaar, maar de producten in deze box helpen mij hopelijk om een goeie start te kunnen maken. Toetsen afgerond, nieuw blok, nieuw jaar, wie weet wat ons staat te wachten? Ik was heel erg enthousiast toen ik de inhoud zag, vooral omdat ik de laatste tijd al veel had gelezen over de Benefit POREfessional!

 Benefit Cosmetics - The POREfessionalDe probeertube was helaas wat kleiner als verwacht, maar ben nog steeds reuze benieuwd naar dit product waar ik zoveel over heb gehoord! Deze creme of PRO balm schijnt snel de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes te minimaliseren voor een zachte en gladde huid. Je kan deze balsem over of onder je make-up aanbrengen. Ik moet zeggen dat ik vaak wel kritisch ben over dit soort producten en er nooit teveel van verwacht. Toch kan ik niet wachten om hem te proberen en kan het erg goed gebruiken voor de poriën rond mijn neusgebied. Voor een normale tube van 22ml betaal je €33,-. Dit betekend dat deze kleine probeertube van 3ml €4,50 waard is!

Karmameju - Konjac Sponge (fullsize)
Alhoewel ik echt nog nooit van dit soort spons heb gehoord, vond ik het erg leuk om te krijgen aangezien het geschikt is voor pasgeboren baby's, droge, tere en gevoelige huidtypes. Laat mijn huid nu net enorm gevoelig zijn deze winter! Het doosje ruikt erg fris (door de voetengel?) maar van de spons zelf komt geen geur af. Deze spons zal de huid exfoliëren, zuiveren en diep reinigen. Daarnaast stimuleert de Konjac Sponge de doorbloeding en het herstel van de huid. Ik heb me de laatste tijd veel verdiept in 'fake tans' waarbij ze regelmatig aangeven je huid te moeten exfoliëren voordat je de tan aanbrengt, dus deze spons komt zeker van pas! Hij is gemaakt van 100% natuurlijke producten, waarbij ze gebruik hebben gemaakt van de ruwe zijde vezels van de Konjacwortel van de Amorphophallus Konjac plant en is erg bekend en wordt veel gebruikt in Japan. Deze spons is een fullsize product en kost €9,25.

Beauty Bird - Fly High Foot Gel (fullsize)
Ook bij dit product werd ik erg enthousiast omdat ik vaak na het werken vermoeide en gespannen voeten en benen heb. Of na een legday in de sportschool kan ik dit dus erg goed gebruiken! Deze gel schijnt vermoeide voeten en benen te verkoelen, revitaliseren en te laten herleven. De geur van de gel ruikt overheersend naar menthol, wat logisch is aangezien het product menthol, kamfer (komt van de kamferboom in Azië) en eucalyptus olie bevat. Dit zorgt voor een verfrissend effect. Ook deze voet- en beengel is een fullsize product en kost €9,-.

Prestiche Soap - Soap Bar (fullsize)
Ik ben nooit zo daverend enthousiast over zeepjes.. de geur staat me vaak niet aan en mijn huid wordt er droog van. Omdat het een natuurproduct is, het een aparte maar lekkere geur heeft en het er toch wel erg schattig uitziet geef ik het zeepje een kans. De beschrijving zegt: 'Totaal fris en vers - alle natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig met de hand geselecteerd en tot perfectie gebracht door ervaren botanici en goeroes in de cosmetica. Verse, handgemaakte zepen die in perfecte kleine serie worden gegoten, om ervoor te zorgen dat elk zeepje perfect is uitgevoerd.' Ik ben benieuwd! Dit fullsize zeepje kost €12,30.
Alessandro - Pro-White Nail Polish
Deze nagellak zou ervoor zorgen dat dankzij een speciaal pigment, de verkleuringen op de nagels worden geneutraliseerd waardoor je glanzende en witte nagels zal krijgen. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten van dit product, aangezien ik niet erg van de 'witte nagel-look' ben. Doe mij maar een neutrale kleur of een nailhardener. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heb nog niet geprobeerd heb maar erg benieuwd ben naar wat het precies zal doen. Een fullsize product van 10 ml kost €9,30. 


Bij deze de Glossybox inhoud van januari 2014! Ik ben er zelf erg enthousiast over en mijn favorieten zijn zeker de Fly High voetengel, het sponsje en de benefit POREfession. Morgen begint mijn nieuwe blok op school, dus gebruik ik deze inhoud voor mijn frisse start deze periode. Ik vind het echt enorm jammer dat dit de laatste Glossybox editie voor mij is als arme student, maar ik ga me zeker nog een keer abonneren en ben verslaafd geraakt aan de maandelijkse verrassingspakketten die aan de deur komen. Nu ben ik erg benieuwd naar jullie inhoud. 

Wat vinden jullie van de Glossybox januari editie? 

1 comment:

  1. ziet er goed uit ik was ook best wel blij met de producten maar ik stop hierna wel ermee want ik had meer make-up spullen verwacht in deze dozen!
    www.rachelkromdijk.nl liefs, x

    ReplyDelete