Sunday, September 22, 2013

REVIEW | POSH BY METAMORPHOSE    Hi girls!

Vandaag introduceer ik je een heerlijk haar merk, dus blijf zeker lezen!
Na het rood verven van mijn haar bij mijn persoonlijke kapster had ik natuurlijk iets nodig om de kleur zo lang mogelijk te behouden: een milde shampoo. Het merk Metamorphose is nog niet erg bekend maar mijn kapster –en nu ik ook- is er helemaal weg van. Veel informatie is er ook niet over te vinden en een bijhorende website lijkt er niet te zijn. Toch ben ik meer dan tevreden. De shampoo gebruik ik nu al een aantal weken en ook heb ik er een bijhorend serum bij gekocht, die ik na het wassen op mijn handdoekdroge haar aanbreng.

Ten eerste hebben beide producten een overheerlijke geur; Maroccan bath past er inderdaad goed bij. Tijdens het wassen van mijn haar voelt het alsof ik bij de kapper ben, juist door de heerlijke geur. Daarbij geeft het mij een zeker gevoel dat mijn haar op een milde wijze wordt gereinigd en het beschermt wordt tegen UV stralingen die gekleurd haar kan doen vervagen. Het serum maakt het gewoon helemaal af. Mijn haar glimt er even iets meer van, maar niet overdreven. Ook zou je verwachten dat een serum als deze je haar vrij vet zal maken. Mis! Ik kan je garanderen dat –afhankelijk van hoeveel product je in je haar doet- je haar niet vet zal worden en het er toch gezond en stralend uit zal zien Een beetje van het product, ten grootte van een erwt, is meer dan genoeg voor mijn haar (veel maar fijn haar).
Ondertussen is mijn lieve kapster voor zo’n 99,9% overgestapt op het merk Metamorphose, wat ik niet zo gek vind. Eerst gebruikte ze altijd de producten van L'oreal professionnel, waar ze overigens ook heel tevreden mee was. Toch vind ze dat vooral de haarkleuringen van Metamorphose net iets meer hebben en daar maakt ze ook met trots gebruik van. Ze wist precies welke kleuren ze moest mengen om tot mijn donkerrode haarkleur te komen, en het resultaat mocht er wezen!


De shampoo: Deze is mild voor je haar en gemaakt op basis van Argan Oil en Argan Butter, welke rijk zijn aan Omega 6 en 9. Heilzaam voor verbetering van de gezondheid en sterkte van je haar.
Ook zijn ze vrij van parabenen, sulfaat en natriumchloride.

Het serum: Deze is, net als de shampoo, vrij van parabenen, sulfaat en natriumchloride. Dit is een herstellende olie op basis van Argan Oil en Vitamine E. Perfect voor alle haartypes en in het bijzonder voor droog en beschadigd haar. ‘Werk een kleine hoeveelheid door handdoekdroog of droog haar om het haar te stylen. Niet uitspoelen.’

Zoals je misschien al kunt afleiden aan mijn positieve post, raad ik dit merk zeker aan jullie aan. Aangezien het nog niet erg bekend is kun je voor meer informatie waarschijnlijk wel terecht bij de kapsalon. Ook zal je doormiddel van een zoektocht op Google wel websites vinden waar je het kunt bestellen. 

Thanks for reading people en tot snel!

3 comments: